Telefonmøde – Gratis! Virkelig?


Du kender det måske allerede?
I skal holde et telefonmøde!

Hvordan er det lige man gør det?
Mange i dag kan faktisk lave et mindre telefonmøde på deres telefon. Og efter Covid-19 og hjemmearbejdspladser blev hverdag, er flere blevet dus med Zoom, Skype og alle de andre online kommunikations tools.

Men hvis man bare gerne vil have et enkelt telefonmøde og der er flere end 3, så er det ikke altid så nemt at sætte op på ens telefon. Og nogle er kendt med Zoom, andre er kendt med Skype, andre igen med facetime osv, osv…

Det kunne være så meget lettere, hvis man bare kunne ringe til et nummer, og alle der ringer ind er med på mødet (selvfølgelig med lidt sikkerhed som en kode 😊, så du ikke bliver forstyrret af andre i mødet).

Og det kan man… !
Du kan endda vælge en alternativ løsning, hvor du ikke betaler ekstra, udover hvad du normalt betaler for at ringe til en mobil. Så hvis du har fri tale… er det altså gratis!

På telemødet.dk kan du læse mere om hvordan du holder telefonmøder uden omsvøb, og til en pris hvor alle kan være med. Bemærk, dette er ikke en betalt reklame for EverCall – Jeg synes bare at det er et godt værktøj de stiller til rådighed gratis, så de fortjener også lidt gratis reklame 🤩

Man kan også en masse andre spændende ting hos Evercall, som de kalder sig. Men det må du selv læse mere om, hvis du har behov for det.

Well, det var bare et lille alternativt tip til hverdagen.


Skriv et svar